Ο Ζιντάν φοβάται τη Γιουβέντους και έχει τους λόγους του...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, μπορεί να δήλωσε ότι δεν ήθελε να κληρωθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League, όμως η αλήθεια βρίσκεται... αλλού με τον Γάλλο προπονητή να έχει τις ανησυχίες του.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane pauses during a press conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, March 5, 2018. Real Madrid will play Paris Saint-Germain Tuesday in a Champions League, round of 16, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Thibault Camus)
Ζινεντίν Ζιντάν AP IMAGE

Η κληρωτίδα έφερε την νυν ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αντιμέτωπη με μία πρώην, τη Γιουβέντους, όπου ο "Ζιζού" πέρασε πέντε χρόνια αγωνιζόμενος στη "Μεγάλη Κυρία".

Μία δύσκολη κλήρωση που δεν ήθελε ούτε ο ίδιος να σκεφτεί. Πέραν της "συμπάθειάς" του στην ιταλική ομάδα, ο Γάλλος προπονητής φοβάται την επιθετική γραμμή της "Γιούβε", αλλά κυρίως την αμυντική γραμμή της... δικής του ομάδας.

Και αυτό, διότι Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα μετρούν ήδη 40 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο Αργεντινοί βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξαν στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με τη Τότεναμ στην Αγγλία, όπου με ένα γκολ ο καθένας έφεραν "τούμπα" τη κατάσταση και χάρισαν την πρόκριση στην ομάδα του Τορίνο.

Όσον αφορά την αμυντική γραμμή της "βασίλισσας", η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους δύο επιθετικούς, ο Ζιντάν μόνο ήσυχος δεν μπορεί να εμφανίζεται.

Η Ρεάλ στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε μόλις δύο αγώνες και αυτοί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, τα τρία γκολ που δέχτηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι από τη πρώην αντίπαλο της Γιουβέντους, Τότεναμ, ξεχωρίζουν μέσα σε αυτά.

Τελευταία αμυντική δυσλειτουργία που προβλημάτισε τον "Ζιζού" εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν οι Μαδριλένοι δέχτηκαν τρία γκολ από τη Χιρόνα, παρά τη νίκη τους με έξι γκολ, δημιουργώντας εκ νέου "εφιάλτες" στο μυαλό του Γάλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK