Οι αριθμοί πίσω από τα 499 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε κόντρα στη Γρανάδα κι έτσι δεν έσπασε το φράγμα των 500 τερμάτων στην καριέρα του. Το ρεκόρ του βέβαια απλά παίρνει παράταση για λίγες ημέρες ακόμη. Μέχρι τότε δείτε όλα τα στοιχεία για τα 499 τέρματα που έχει ήδη πετύχει ο Πορτογάλος.

Οι αριθμοί πίσω από τα 499 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αν και αγωνίστηκε για 90 λεπτά κόντρα στη Γρανάδα το Σάββατο (20/9) ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να φτάσει τα 500 στην μέχρι τώρα σπουδαία καριέρα του. Το ρεκόρ ωστόσο που έψαχνε ο Πορτογάλος απλά πήρε παράταση μιας και πολύ σύντομα θα σπάσει.

Μέχρι τότε όμως, ας δούμε αναλυτικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα 499 τέρματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα.

Ο Ρονάλντο λοιπόν έχει πετύχει 321 γκολ σε 304 εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ βρίσκεται μόλις δύο τέρματα πίσω από τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στους "μερένγκες", τον Ραούλ, έχοντας όμως πάνω από 400 παιχνίδια λιγότερα.

Οι αριθμοί πίσω από τα 499 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Έχει πετύχει 37 χατ-τρικ στην καριέρα του με συλλόγους και Εθνική. Όσον αφορά το Champions League, εκεί βρίσκεται 3 γκολ μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι, έχοντας φτάσει τα 80.

Με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Πορτογάλος σκόραρε 118 στην έξι σεζόν που αγωνίστηκε, ενώ έχει και 5 γκολ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι αριθμοί πίσω από τα 499 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Φυσικά το δυνατό του πόδι είναι το δεξί με το οποίο έχει πετύχει 325 γκολ, 89 έχει με το αριστερό και 83 με το κεφάλι. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο, από οποιαδήποτε απόσταση. Έχει λοιπόν πετύχει 83 γκολ έξω από την περιοχή, 81 πέναλτι και 45 απευθείας φάουλ.

Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι το... φόρτε του μιας και σε αυτά έχει πετύχει 272 γκολ, 211 έχει σε εκτός έδρας και 16 σε ουδέτερες τοποθεσίες.

Οι αριθμοί πίσω από τα 499 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το πιο "φονικό" χρονικό σημείο για τον Ρονάλντο είναι μεταξύ 76' και 90' όπου έχει σκοράρει 115 φορές, ενώ ακολουθεί το 16'-30' με 87.

Ποιος είναι ο αγαπημένος του αντίπαλος; Η Σεβίλλη πρέπει να έχει αρχίσει να τον τρέμει μιας και όποτε την πετυχαίνει είναι ανελέητος, έχοντας σκοράρει 21 φορές απέναντί της. Δεύτερη στη λίστα είναι η Χετάφε (18), ενώ στην τρίτη θέση είναι η μισητή αντίπαλος, Μπαρτσελόνα (15 γκολ).

Οι αριθμοί πίσω από τα 499 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Όσον αφορά τον παίκτη από τον οποίο έχει πάρει τις περισσότερες ασίστ, αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Οι δυο τους συνεργάζονται άψογα στην επίθεση της Ρεάλ με τον Γάλλο να του έχει "φτιάξει" 31 τέρματα. Δεύτερος είναι ο Μεσούτ Εζίλ με 27 ασίστ στην κοινή 4ετή τους θητεία στους "μερένγκες", ενώ τρίτος είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία (22).

News 24/7

24MEDIA NETWORK