Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Το αβέβαιο μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά σε συνάρτηση με την επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ να αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός περιοχής, έχουν αναγκάσει τους διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγουν στην αγορά για να βρουν τον... εκλεκτό. Δείτε τις κορυφαίες περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν τους "μερένγκες".

Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Δύο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιθανό να βγει στη... γύρα για επιθετικό. Το αβέβαιο μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φλερτάρει έντονα με την Άρσεναλ σε συνάρτηση με την επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ να αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός περιοχής, αναγκάζει τους μαδριλένους να ψάξουν την καλύτερη επιλογή για τη θέση του... φουνταριστού.

Γι' αυτό το λόγο η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " AS", παρουσίασε τις 5 κορυφαίες περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν τους "μερένγκες".

Αλβάρο Μοράτα (Γιουβέντους)

Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Ο Ισπανός επιθετικός μεταγράφηκε το περυσινό καλοκαίρι στη Γιουβέντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία "καρπώθηκε" 22.000.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Ο 23χρονος άσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, πανηγυρίζοντας το νταμπλ με τους "μπιανκονέρι", ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, χωρίς όμως να καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάλιστα, ήταν ο πρωταγωνιστής της "Γιούβε" στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ για την ημιτελική φάση, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα επαναγοράς από τους "μερένγκες" ύψους 30.000.000 ευρώ, η οποία είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση αποχώρησης του Μπενζεμά.

Κουν Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Πρόκειται για τον διαχρονικό... διακαή πόθο των ανθρώπων της Ρεάλ. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία με την Μάντσεστερ Σίτι την περυσινή σεζόν, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Premier League με 26 γκολ. Συνολικά, την τετραετία που βρίσκεται στο Νησί έχει πετύχει 78 τέρματα σε 120 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας τον εκπληκτικό μέσο όρο των 0.65 γκολ ανά ματς.

Η περίπτωσή του βέβαια παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού οι "πολίτες" δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει, ύστερα από την πώληση του Έντιν Τζέκο στη Ρόμα Το συμβόλαιο του πρώην άσου της Ατλέτικο ολοκληρώνεται το 2019 και το κόστος μεταγραφής ανέρχεται περίπου στα 60.000.000 ευρώ.

Φερνάντο Γιορέντε (Γιουβέντους)

Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Ακόμα ένας επιθετικός της "Μεγάλης Κυρίας" βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των μαδριλένων. Ο Ισπανός επιθετικός δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στο Τορίνο, καθώς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του την τελευταία διετία. Παράλληλα, η απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς δημιουργεί ακόμα έναν... πονοκέφαλο στον πρώην άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος "ψάχνεται" να αποχωρήσει.

Οι "μπιανκονέρι" είναι δεδομένο πως θα συζητήσουν την παραχώρησή του, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή της ομάδας, Μάσιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο.

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Το μέλλον του Ουρουγουανού επιθετικού θεωρείται αβέβαιο, αφού έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να αποχωρήσει από το "Σταντ ντε Φρανς", κυρίως λόγω των κακών σχέσεων με τον Λοράν Μπλαν. Αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, όμως μία πρόταση από τη Ρεάλ προφανώς και δεν θα τον άφηνε... ασυγκίνητο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πιθανό να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, προκειμένου να τον φέρει στη Μαδρίτη.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου)

Οι "εκλεκτοί" του Μπενίτεθ για την επίθεση

Αποτελεί, δίχως αμφιβολία, την κορυφαία επιλογή για τους "μερένγκες", όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται απίθανο η Μπάγερν Μονάχου να συμφωνήσει στην παραχώρησή του. Ο Πολωνός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ενώ αμείβεται με 8.500.000 ευρώ ετησίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK