Παίκτη έκπληξη από την Μπαρτσελόνα θέλει ο Πέπε

Κανένας Μέσι, κανένας Νεϊμάρ και κανένας Λουίς Σουάρες. Ο Πέπε τους άφησε όλους ξερούς όταν απάντησε στην ερώτηση "ποιον παίκτη θες από την Μπαρτσελόνα". Δεν θα τον βρείτε με ΤΙΠΟΤΑ.

Παίκτη έκπληξη από την Μπαρτσελόνα θέλει ο Πέπε

Ο Πορτογάλος αμυντικός φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή απαντώντας αρχικά στις κλασικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μία από αυτές αφορούσε ποιον ποδοσφαιριστή από την αιώνια αντίπαλο Μπάρτσα θα ήθελε για συμπαίκτη του.

Η απάντηση του αφοπλιστική: "Αφήστε με να σκεφτώ για λίγο", είπε αρχικά και συνέχισε: "Νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πως θα διάλεγα τον Αντρέ Γκόμεζ. Ε; Σωστά δεν τα λέω;".

Ο δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε με τον Πέπε να συνεχίζει: "Ναι, ναι είμαι σίγουρος. Παίξαμε μαζί με την Εθνική ομάδα, αλλά διάλεξε την Μπαρτσελόνα".

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ο Αντρέ Γκόμεζ έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια τη φετινή περίοδο, μετρώντας μόλις 198 λεπτά συμμετοχής. Και ο Μέσι πάντως καλή περίπτωση θα ήταν...

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ