Παραγοντικό... ντου αλά ελληνικά στα αποδυτήρια της Ρεάλ!

Σε μεγάλους μπελάδες έβαλε η Χιρόνα τη Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας την στην Καταλονία με 2-1. Οι ακριβοπληρωμένοι σταρ της "Βασίλισσας" είχαν επισκέψεις στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τους νεοφώτιστους στο πρωτάθλημα.

Παραγοντικό... ντου αλά ελληνικά στα αποδυτήρια της Ρεάλ!

Ρεάλ σε κρίση! Η ομάδα των τριών Champions League τα τέσσερα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της επί ημερών Ζινεντίν Ζιντάν και ειδικότερα η ήττα από τη Χιρόνα έφερε εξελίξεις με... επίσκεψη ανωτέρων κλιμακίων της "Βασίλισσας" στα αποδυτήρια.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Φλορεντίνο Πέρεθ που ταξίδεψε με την ομάδα στην Καταλονία αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι κατέβηκε να δεις τους παίκτες του και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Πέρεθ κατέβηκε στα αποδυτήρια έξαλλος και τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές, κοινώς τους... έκραξε για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και βρίσκεται μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι "Λος Μπλάνκος" που βρίσκονται οκτώ πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα δεσμεύτηκαν στον ισχυρό άνδρα ότι θα ανακάμψουν, επιστρέφοντας στις νίκες αρχής γενομένης από το ματς με την Τότεναμ στην Αγγλία.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK