Παράνοια Ρεάλ με Κέιν! Δίνει παικταράδες στην Τότεναμ για τον Άγγλο

Φοβερά πράγματα αναφέρει δημοσίευμα της "Diario Gol" σχετικά με το πλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν. Μόνο το "Μπερναμπέου" δεν δίνει ο Πέρεθ για να φέρει στην Ισπανία τον Άγγλο "μπόμπερ".

Παράνοια Ρεάλ με Κέιν! Δίνει παικταράδες στην Τότεναμ για τον Άγγλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι που μας πέρασε απείχε από τις υπερβολές, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία "τρελή" υπερβολή για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν, τον κορυφαίο Άγγλο ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή.

Γνωρίζοντας ότι η Τότεναμ πουλάει πάντα ακριβά την... πραμάτεια της η Ρεάλ φέρεται έτοιμη να "φτιάξει" καινούργια ομάδα στους Άγγλους. Ένα ποσό της τάξεως των 20.000.000 ευρώ συν Μπενζεμά και Μπέιλ δίνει η "Βασίλισσα" για τον Κέιν.

Ποιος είπε όμως ότι θα σταματήσει εκεί; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν η Τότεναμ δεν δεχθεί την προσφορά της Ρεάλ τότε ο Πέρεθ θα τους προσφέρει μαζί με τους Μπέιλ, Μπενζεμά και τον μοναδικό στο είδος του Λούκα Μόντριτς.

Όλα αυτά στα κοσμοϊστορικά, ποδοσφαιρικά γεγονότα θα συμβούν βέβαια, σύμφωνα πάντα με τον διεθνή Τύπο αν η Τότεναμ πει "όχι" στα 200.000.000 ευρώ που έχει κοστολογήσει και θέλει να δώσει για τον Κέιν η ομάδα του Ζιντάν.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Παράνοια Ρεάλ με Κέιν! Δίνει παικταράδες στην Τότεναμ για τον Άγγλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK