Παρουσιάστηκε ο Κόβασιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ματέο Κόβασιτς έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγωνιστικό χώρο του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους που αψήφισαν τον καυτό ήλιο. Δείτε video.

Παρουσιάστηκε ο Κόβασιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης

Κολπάκια, γκολ και πόζες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης επεφύλασσε η παρουσίαση του Ματέο Κόβασιτς στους φιλάθλους και τα Μέσα Ενημέρωσης.

"Είναι νέος, αλλά η εμπειρία και το ταλέντο του θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε το τρομερό ρόστερ μας. Είναι φανταστικός παίκτης που προέρχεται από ένα σημαντικό πρωτάθλημα και την Ίντερ , η οποία αποτελεί φιλικό σωματείο.

Αγαπητέ Ματέο, έρχεσαι στον πιο πολύτιμο σύλλογο του κόσμου με το μεγαλύτερο πρεστίζ σε ηλικία μόλις 21 ετών. Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου αρχίζει και θα αποδειχθεί συναρπαστικό. Αυτή είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει 10 Κύπελλα Πρωταθλητριών.

Παρουσιάστηκε ο Κόβασιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης

Η χώρα σου, η Κροατία, αγαπά το ποδόσφαιρο και εσύ είσαι ο πέμπτος Κροάτης που εντάσσεται στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, αυτό είναι το σπίτι σου, αυτή η ομάδα θα είναι για σένα και οι φίλαθλοι θα σε στηρίζουν μέχρις εσχάτων αν τα δίνεις όλα γι' αυτή τη φανέλα, όπως έχει κάνει και ο συμπαίκτης σου στην εθνική Λούκα Μόντριτς.

Καλωσήρθες στο νέο σου σπίτι, είμαστε σίγουροι ότι προτίθεσαι να μας βοηθήσεις, προκειμένου να συνεχίσουμε να γιγαντωνόμαστε", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Ματέο Κόβασιτς, από την πλευρά του, σχολίασε: "Πολλά ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνολική υποστήριξη της ομάδας. Βρίσκομαι στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Έχω υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό μου και την ομάδα. Ζήτω η Ρεάλ!"

Το νέο αστέρι των "μερένγκες" χάρισε μπάλες στους φιλάθλους, ενώ πόζαρε για να φωτογραφηθεί με την οικογένειά του, τον Πέρεθ και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοίνωσε Κόβασιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK