Πέρεθ: "Δώστε 1 δις ευρώ και πάρτε τον Ρονάλντο"

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε γνωστό το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει όποια ομάδα επιθυμεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πέρεθ: "Δώστε 1 δις ευρώ και πάρτε τον Ρονάλντο"

Συνέντευξη στην εκπομπή "El Partido de las 12" του σταθμού "COPE" παραχώρησε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην οποία όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Είναι αδύνατο να υπάρξει αυτή τη στιγμή Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο", ήταν η πρώτη φράση του ισχυρού άνδρα των "μερένγκες", που συνέχισε:

"Έχει συμβόλαιο και θέλουμε να συνεχίσει στην ομάδα μας. Αλλά σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα. Αποτελεί βέβαια την πιο εμβληματική φιγούρα στο ρόστερ και είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Αν τον θέλει η Παρί; Μπορεί να τον έχει εύκολα. Απλά θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του, το 1.000.000.000 ευρώ και τον παίρνει. Είναι απλό.

Θέλω και φέτος να πάρει τη χρυσή μπάλα ο Κριστιάνο. Μετά θέλω να την πάρουν και οι Μπέιλ, Μπενζεμά και Χάμες. Να την πάρουν όλοι!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK