Πήρε 18 κιλά και κόπηκε από τη Ρεάλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν "έκοψε" τον Φινλανδό επιθετικό, Έερο Μάρκανεν, από τη β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές 18 κιλά βαρύτερος.

Πήρε 18 κιλά και κόπηκε από τη Ρεάλ

Ο πανύψυλος (1,97μ.) 24χρονος άσος το παράκανε με το φαγητό στο διάστημα που βρισκόταν μακριά από την ομάδα και το πλήρωσε ακριβά. Οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η ζυγαριά έδειχνε 97 κιλά, ενώ πριν φύγει για τις διακοπές του καλοκαιριού ήταν 79.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν και αναμένεται να επιστρέψει στη ΑΪΚ Στοκχόμης, από την οποία τον είχε αποκτήσει πέρυσι το καλοκαίρι η "βασίλισσα".

Πάντως ο ίδιος δεν φάνηκε να συγκινήθηκε ιδιαίτερα, καθώς είχε όρεξη για αστεία μετά την απομάκρυνσή του από τους Μανδριλένους, καθώς ανέβασε στο twitter μια επεξεργασμένη φωτογραφία που τον παρουσιάζει με προγούλι και μάγουλα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ