Πήρε Κασίγια η Ρεάλ

O τραυματισμός του Κέιλορ Νάβας σε συνάρτηση με το αβέβαιο μέλλον του Ίκερ Κασίγιας, ανάγκασαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κινηθεί για την απόκτηση του Κίκο Κασίγια από την Εσπανιόλ.

Πήρε Κασίγια η Ρεάλ
2014 GETTY IMAGES

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης τα πάντα κινούνται γύρω από τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο στόχο της εφετινής μεταγραφικής περιόδου. Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός του Κέιλορ Νάβας, που θα λείψει για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Ίκερ Κασίγιας που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πόρτο, ανάγκασαν τους "μερένγκες" να κινηθούν για την απόκτηση του Κίκο Κασίγια από την Εσπανιόλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Cadena COPE", οι μαδριλένοι συμφώνησαν με τους Καταλανούς για τη μεταγραφή του Κασίγια έναντι 3.000.000 ευρώ, με τον 28χρονο άσο να επιστρέφει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ύστερα από 7 χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πρόκειται να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ρεάλ στην Αυστραλία την προσεχή Κυριακή (12/07) στο πλαίσιο της περιοδείας των "μπλάνκος". Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν επηρεάζει την περίπτωση του Ντε Χέα, ο οποίος θα αποκτηθεί για να αποτελέσει την πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK