Ποιος Νεϊμάρ; Ο Βινίσιους έχει ξετρελάνει τους φίλους της Ρεάλ!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ κάνει... όργια με την Φλαμένγκο και στην Ρεάλ Μαδρίτης τρίβουν τα χέρια τους, αφού στην Βραζιλία κάνουν λόγο για ταλέντο μεγαλύτερο και από του Νεϊμάρ. Πότε θα ανακοινωθεί από την "βασίλισσα" και το όνειρο για συμμετοχή στο Μουντιάλ στα 18 του χρόνια!

Vinicius Junior of Brazil's Flamengo celebrates his goal during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Leo Correa)
vinicius flamengo AP IMAGES

Τον Νεϊμάρ ονειρεύονται οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, παίκτη που μπορεί να τους κάνει να ξεχάσουν τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να φέρει η "βασίλισσα" σύντομα. Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει 222.000.000€ που κόστισε ο Βραζιλιάνος στους Γάλλους.

Βλέπετε, τον Μάιο του 2017 οι άνθρωποι της Ρεάλ "τζόγαραν" στο ταλέντο του 16χρονου Βινίσιους Τζούνιορ, δαπανώντας 45.000.000€ για την απόκτηση του από την Φλαμένγκο, και ένα χρόνο αργότερα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο 17χρονος Βινίσιους αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο στην Βραζιλία, βασικό και αναντικατάστατο στην ομάδα του, ενώ είναι πιθανό να κληθεί στην εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι!

Στο τελευταίο παιχνίδι της Φλαμένγκο με την Μαδουρέιρα του... Ζούλιο Σέζαρ (πρώην της ΑΕΚ) έκανε απίστευτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. "Χόρεψε" τους αντιπάλους, είχε μία απίστευτη ενέργεια με ντρίμπλα... μοτοσυκλέτα που παραλίγο να καταλήξει σε γκολ και φυσικά ένα τέρμα.

Δείτε τα κατορθώματα του σε βίντεο και θα καταλάβετε γιατί στην Ρεάλ τον περιμένουν σαν... ξερολούκουμο. Σε σημείο που σκέφτονται να ακυρώσουν το δανεισμό για τη σεζόν 2018-19 στην Φλαμένγκο, προσφέροντας επιπλέον χρήματα για να ενσωματωθεί στην Ισπανία από το καλοκαίρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK