Ποιους δεν θέλει να βλέπει ούτε... ζωγραφιστούς στη Ρεάλ ο CR7

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επισημάνει στον Φλορεντίνο Πέρεθ και στον Ζινεντίν Ζιντάν τι πρέπει να γίνει ώστε η Ρεάλ να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου και στη διατήρηση των ευρωπαϊκών σκήπτρων.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τελικά ποιος αποφασίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Πέρεθ; Ο Ζιντάν ή μήπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο;.. Μέχρι στιγμής πάντως τα ισπανικά Μέσα επισημαίνουν ότι μεταξύ των τριών ανδρών η συνεννόηση είναι αυτό που λέμε "μπουζούκι".

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο CR7 στο πλαίσιο των συζητήσεων για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα έχει πει στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι το σύνολο... πάσχει αμυντικά και στη θέση του γκολκίπερ και πως αν δεν γίνουν ποιοτικές κινήσεις, τότε θα φύγει!

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο Πορτογάλος φέρεται εντός των προπονήσεων να έχει γυρίσει την πλάτη στους παίκτες που θεωρεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Μερικοί εξ αυτών είναι ο Κασίγια, ο Νάτσο και ο Βαγέχο.

Από την άλλη πάντως, το μεγάλο αφεντικό της "Βασίλισσας", ο Φλορεντίνο Πέρεθ μόνο αμυντικά δεν σκέφτεται αφού θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει έναν ή περισσότερους εκ των Ικάρντι, Κέιν, Ντιμπάλα και Αζάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK