Πόλεμος στα αποδυτήρια της Ρεάλ, ποια τα δυο στρατόπεδα

Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά. Τώρα βρίσκονται στα... μαχαίρια. Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράχος έχουν χωρίσει σε δυο στρατόπεδα τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που απεικονίζεται και στο... γρασίδι.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo and teammate Sergio Ramos, right, celebrate after Ronaldo scored 1-0 during the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
cristiano ronaldo sergio ramos AP IMAGES

Το κλίμα στις τάξεις της "βασίλισσας" δεν είναι καλό εδώ και καιρό. Σε αυτό ρόλο έχει παίξει και η κακή πορεία της ομάδας στην Πριμέρα, με την Ρεάλ να βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα σε έντεκα αγωνιστικές.

Οι Ισπανοί έχουν αρχίσει και βγάζουν τα... άπλυτα των παικτών της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν στη φόρα, με τον Γάλλο μάλιστα να δείχνει ανήμπορος να επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία εντός των αποδυτηρίων.

Συγκεκριμένα οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ. Φίλοι Κριστιάνο - Φίλοι Ράμος. Ούτε... φιλανθρωπικός αγώνας να ήταν δηλαδή! Ενδιαφέρον έχει ποιοι παίκτες έχουν... κολλήσει δίπλα στους δυο αρχηγούς της Ρεάλ και φανερώνει τις... λυκοφιλίες εντός του οργανισμού.

Συγκεκριμένα ο Ράμος έχει πάρει με το μέρος του τους: Ίσκο, Μάρκο Ασένσιο, Ντάνι Καρβαχάλ, Νάτσο και Ντάνι Σεμπάγιος. Δηλαδή νεαρούς παίκτες, προσπαθώντας έτσι να φτιάξει κλίμα εναντίον του Πορτογάλου!

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες ο 31χρονος αμυντικός ρωτήθηκε για τα σενάρια περί φυγής του CR7 και απάντησε: "Φεύγει ο Κριστιάνο; Ρωτήστε τον ίδιο, εγώ δεν ξέρω τέτοια πράγματα".

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK