Πρόταση για να φύγει άμεσα έχει ο Κριστιάνο!

Αποκαλυπτικό ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις, με σκοπό να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η μία από αυτές αναμένεται να προκαλέσει... πάταγο!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Coliseum Alfonso Perez in Getafe, Spain, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Paul White)
Cristiano Ronaldo AP IMAGES

Δεν αποτελεί πλέον μυστικό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν περνάει καλά στην Μαδρίτη και οι λόγοι είναι πολλοί και... πολύπλοκοι. Ο πρώτος αφορά τη δικαστική περιπέτεια που έχει με την εφορία στην Ισπανία, η οποία ζητά από τον έμπειρο επιθετικό να πληρώσει υπέρογκα πρόστιμα για απόκρυψη εσόδων.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το... σεβασμό. Βλέπετε, ο μεγάλος του ανταγωνιστής στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με... αστρονομικές αποδοχές και ο CR7 θεωρεί πως πρέπει οι δικές του να ταιριάζουν με εκείνες του Αργεντινού.

Υπάρχει και ένας τρίτος όμως που εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα. Αφορά τις... κρυφές συζητήσεις του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο μεγάλο αστέρα της "βασίλισσας". Αυτό σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί... προσβολή και γι' αυτό έχει βάλει τον σούπερ agent, Ζόρζε Μέντες, να του βρει ομάδα!

Πρόταση για να φύγει άμεσα έχει ο Κριστιάνο!

Κάπου εδώ έρχεται το ισπανικό δημοσίευμα της εκπομπής "El Chiringuito", που αναφέρει πως ήδη στα χέρια του ο 33χρονος άσος έχει τρεις προτάσεις! Μάλιστα η μία προέρχεται από σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, ο οποίος θα την κοινοποιήσει μέσα τις επόμενες ημέρες.

Όλα αυτά σημαίνουν αυτομάτως και... αποχώρηση; Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ, αρκεί πάντα να τον... ικανοποιήσει (οικονομικά πάντα) ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK