Πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο: "Είναι πολύ βαρετός"

Δεν έμεινε... εντυπωσιασμένος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ένας πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο: "Είναι πολύ βαρετός"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται κριτική από αρκετούς εχθρούς, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι... σύμμαχοι, συνήθως πρώην, που επίσης δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος εμφανίστηκε στην ολλανδική δημόσια τηλεόραση "NOS", στην οποία μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2009-2010.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση που είχαν οι δυο τους, ο μέσος της Μπέτις, ο οποίος αναδείχθηκε σε μία από τις χειρότερες μεταγραφές της σεζόν στη φετινή Primera Division, τόνισε: "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ήμαστε ποτέ φίλοι, γιατί ο Κριστιάνο είναι πολύ βαρετός".

Φυσικά, όταν η συζήτηση έφτασε στο αγωνιστικό, ο Φαν ντερ Φάαρτ είχε μόνο καλά λόγια να πει: "Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Ο πρώτος που πάει στο γήπεδο και ο τελευταίος που φεύγει. Γι' αυτό έχει κάνει μία τεράστια καριέρα".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ