Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντσελότι οι οπαδοί της Ρεάλ

Τα σενάρια στην Μαδρίτη για διαδοχή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ πληθαίνουν, οι οπαδοί της ομάδας όμως στηρίζουν τον Ιταλό τεχνικό, επιθυμώντας να παραμείνει και την νέα σεζόν στους "μερένγκες".

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντσελότι οι οπαδοί της Ρεάλ

Δημοσιεύματα απ' όλο τον κόσμο κάνουν λόγο για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Κάρλο Αντσελότι σε περίπτωση που ο Ιταλός προπονητής αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ. Πιο πρόσφατο αυτό της "Gazzeta Dello Sport" για τον Ράφα Μπενίτεθ.

Παρά λοιπόν την έντονη φημολογία πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πεπεισμένος για την λύση της συνεργασίας με τον Αντσελότι, ο κόσμος της Ρεάλ έχει διαφορετική άποψη.

Σε ψηφοφορία που έγινε στην ισπανική "As" ο Ιταλός τεχνικός ήταν με διαφορά ο πρώτος στην προτίμηση του κόσμου για τον πάγκο των "μερένγκες', συγκεντρώνοντας το 43, 8 %. Δεύτερος στην σχετική ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γίργκεν Κλοπ με 29, 17%, με τον Μπενίτεθ να μην είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών, συγκεντρώνοντας μόλις το 7,79 % των ψήφων.

Η Ρεάλ αναμφισβήτητα διανύει μία από τις πιο αποτυχημένες της σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να κατακτήσει κανένα τρόπο, εντούτοις ο Κάρλο Αντσελότι είναι αρεστός στον κόσμο των Μαδριλένων, οι οποίοι σαφώς επιθυμούν την παραμονή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK