Ράμος: "Δεν είπα ποτέ πως ήθελα να φύγω από τη Ρεάλ"

O Σέρχιο Ράμος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ράμος: "Δεν είπα ποτέ πως ήθελα να φύγω από τη Ρεάλ"

Το σίριαλ με την παραμονή του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε ευτυχή κατάληξη για τους "μερένγκες", αφού ο Ισπανός άσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Με αφορμή τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο αρχηγός των μαδιλένων παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έπεισαν να παραμείνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", παρά την ασφυκτική πίεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

"Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Το να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας είναι ένα όνειρο, το οποίο θέλω να απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον αδερφό μου που ήταν ο άνθρωπος-κλειδί στις διαπραγματεύσεις. Είναι τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η περίοδος των διαπραγματεύσεων ήταν μεγάλη, όμως η καρδιά και το μυαλό μου ήταν πάντα εδώ".

Σε ερώτηση για το αν τα χρήματα έπαιξαν ρόλο, απάντησε: "Τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ προτεραιότητα για εμένα. Ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε τέτοια ζητήματα. Όνειρο μου είναι να αποσυρθώ με τη φανέλα της Ρεάλ".

Για το αν υπήρξε στιγμή που βρέθηκε κοντά στην έξοδο: "Δεν μπορώ να πω ψέμματα. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Όμως, ποτέ δεν είπα πως θέλω να φύγω από τον σύλλογο. Και βλέπετε πως τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει. Η ευτυχία μου είναι εδώ. Γιατί να ξοδέψω χρόνο σε κάποια άλλη ομάδα;"

Διαβάστε ακόμα:

Ανανέωσε με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος

News 24/7

24MEDIA NETWORK