Ρονάλντο, άκου τον Εβρά για να παίζεις ως το 2050!

Αν είχε έστω και λιγοστές αμφιβολίες για το αν έπρεπε να επιλέξει Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τώρα δεν πρέπει να έχει την παραμικρή. Τα λόγια του Εβρά πείθουν και τον πλέον.. δύσπιστο (VIDEO).

Portugal's Cristiano Ronaldo, right, embraces France's Patrice Evra at the end of  the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo, right, embraces France's Patrice Evra at the end of the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους για να περάσει στο Τορίνο τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και ένας από τους ανθρώπους που είναι φουλ θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο είναι και ο Πατρίς Εβρά.

Το έδειξε μάλιστα με τον πλέον γλαφυρό τρόπο κατά τη διάρκεια live συνομιλίας του στο Facebook, με τον πρώην άσο της "βέκια σινιόρα" και άλλοτε συμπαίκτη του "CR7" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον οργανισμό που λέγεται Γιουβέντους.

"Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του αλλά εάν θέλει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι το 2050, η Γιουβέντους είναι η σωστή επιλογή.

Manchester United's Patrice Evra, left, celebrates with Cristiano Ronaldo after scoring the seventh goal against Roma during their Champions League quarter final second-leg soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday April 10, 2007. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Patrice Evra, left, celebrates with Cristiano Ronaldo after scoring the seventh goal against Roma during their Champions League quarter final second-leg soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday April 10, 2007. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πατρίς Εβρά συνυπήρχαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία τριετία, από το 2006 μέχρι το 2009 που έφυγε για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Πορτογάλος

Θα ευχαριστώ για πάντα την Γιουβέντους, αποκλειστικά και μόνο σε αυτή την ομάδα συνέχισα να τρέχω και να παίρνω τίτλους μετά την εμπειρία μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου", τόνισε ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε: "Συνεπώς Κριστιάνο, πάρε τη σωστή απόφαση και να ξέρεις πως οι Ιταλοί οπαδοί θα σε αγαπήσουν.

Να ξέρεις όμως ότι θα χρειαστείς να κάνεις μεγάλες θυσίες. Όταν πας στην Γιουβέντους πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά επειδή δεν υπάρχουν διακοπές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK