Ρονάλντο: "Ας με ξεχάσουν οι άλλες ομάδες"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... έκοψε την όρεξη στους επίδοξους "μνηστήρες", τονίζοντας πως θα κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρονάλντο: "Ας με ξεχάσουν οι άλλες ομάδες"

Τι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπάρχει άλλη ομάδα πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική τηλεόραση ξεκαθάρισε πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη, "κόβοντας" την όρεξη από τους επίδοξους μνηστήρες.

"Θα τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από 15 χρόνια. Θα είμαι 41 και θα είμαι ακόμα εδώ (γελάει). Θα δούμε αν θα ανανεώσω στο τέλος της σεζόν. Θα ήταν μια έξυπνη κίνηση από τη Ρεάλ Μαδριτης εάν ανανέωνα. Θέλω να μείνω εδώ. Υπήρξαν καλές στιγμές και μερικές άσχημες. Πριν από τέσσερα χρόνια δεν ήμουν χαρούμενος, τώρα είμαι και δεν βλέπω καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει άλλη καλύτερη. Ας με ξεχάσουν οι άλλες ομάδες", δήλωσε.

Όσο για τον τελικό του Champions League είπε: "Θα ήταν αποτυχία να μην κερδίσουμε το Champions League. Αν κερδίσουμε, η σεζόν θα είναι τέλεια. Αν όχι, αποτυχημένη. Αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και η σεζόν θα είναι κορυφαία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρονάλντο: "Δεν ήταν τίποτα, θα παίξω το Σάββατο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK