Ρονάλντο: "Ε, όχι και 3000 κοιλιακούς την εβδομάδα"

Ενα-ένα τα μυστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτονται. Μεταξύ αυτών όμως δεν συγκαταλέγεται και η φήμη ότι κάνει 3000 κοιλιακούς την εβδομάδα. Το αληθινό νούμερο είναι άλλο.

Ρονάλντο: "Ε, όχι και 3000 κοιλιακούς την εβδομάδα"

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους πιο καλά γυμνασμένους αθλητές και ειδικότερα ποδοσφαιριστές, μία ματιά και μόνο στο κορμί πείθουν και τον πιο δύσπιστο ότι το παλικάρι είναι "φέτες".

Πως όμως διατηρεί τους κοιλιακούς του σε άψογη κατάσταση ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης; Κάνει πράγματι 3000 κοιλιακούς την ημέρα στο γυμναστήριο;

Ας χαλαρώσουμε και ας δώσουμε το λόγο στον ίδιο τον Ρονάλντο ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά σε παρουσίαση οργάνων γυμναστικής: "Δεν είναι αλήθεια ότι κάνω 3000 κοιλιακούς την ημέρα, το έχω ακούσει και εγώ. Προπονούμαι τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Δεν ξέρω αν φτάνω κάνω τους 1000 την εβδομάδα!"

Κατά τα άλλα ο Πορτογάλος τόνισε πως " το μυστικό είναι να γυμνάζεσαι έξυπνα, με πάθος και πάντα στο maximum. Στο γυμναστήριο μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να περάσεις καλά. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK