Ρονάλντο: "Είμαι καλύτερος από τον Μέσι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία κόντρα με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά πρόσθεσε ότι θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο του Αργεντινού.

Ρονάλντο: "Είμαι καλύτερος από τον Μέσι"
2012 GETTY IMAGES

Ο Πορτογάλος κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" μίλησε στο πορτογαλικό " TVI" και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η υποτιθέμενη έχθρα με τον αρχισκόρερ της Μπαρτσελόνα είναι πλασματική.

"Η αντιπαλότητα σχηματοποιείται από τον Τύπο. Δεν έχω κόντρα με τον Μέσι. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικό πλαίσιο και έχουμε μία κανονική σχέση", εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο που θεωρεί ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από τον ίδιο, απάντησε διπλωματικά: "Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες. Είναι λογικό. Πρέπει να σεβαστώ όλες τις απόψεις. Η ζωή μου δεν εξαρτάται στο τι πιστεύει ο κόσμος".

Όσο για τη δική του γνώμη σε αυτό το ερώτημα, αποκρίθηκε: "Κανείς δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του και να προσφέρει το καλύτερο για τον σύλλογο ή τη χώρα του. Αμφότεροι θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Πιστεύω ότι στο επάγγελμά μου είμαι ο καλύτερος και δουλεύω σκληρά γι' αυτό. Στο μυαλό μου, πάντα πιστεύω ότι είμαι καλύτερος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK