Ρονάλντο: "Θα μου άρεσε να παίξω για τον Μπλαν"

Μια δήλωση βόμβα αποκαλύπτει η γαλλική "Le Parisien". Σύμφωνα με το δημοσίευμά της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε με τον τεχνικό της Παρί, Λοράν Μπλαν και του είπε πως θα ήθελε να δουλέψει μαζί του!

Ρονάλντο: "Θα μου άρεσε να παίξω για τον Μπλαν"

"Η ομάδα σας παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να δουλέψω μαζί σας", φέρεται να είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, σύμφωνα με την " Le Parisien" μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων στο "Μπερναμπέου".

Η αποκάλυψη αυτή έσκασε σαν βόμβα, με τις φήμες περί αποχώρησης του Πορτογάλου από τη Ρεάλ να αρχίζουν να ακούγονται ολοένα και εντονότερα. Η Παρί άλλωστε ενδιαφέρεται για εκείνον εδώ και αρκετό καιρό. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του και οι ιδιοκτήτες από το Κατάρ βλέπουν στον Ρονάλντο τον νέο ηγέτη της ομάδας. Είναι μάλιστα έτοιμοι να πληρώσουν όσο όσο για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της "Parisien", ο άσος της Ρεάλ είχε τονίσει σε προηγούμενη συνέντευξή του σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στη Μαδρίτη: "ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK