Ρονάλντο: "Το Champions League ανώτερο απ' το νταμπλ της Μπαρτσελόνα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του που θα προκαλέσει συζητήσεις.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 21:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid duels for the ball with Gerard Pique of Barcelona during the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on November 21, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
Ρονάλντο-Πικέ-Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα GETTY IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να πετάξει τη σπόντα του στην Μπαρτσελόνα λίγες ώρες πριν διεκδικήσει το τρίτο Champions League της καριέρας του και ενδέκατο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στην εκπομπή " Jugones" στο οποίο υποστήριξε ότι μία ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Μιλάνου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο θα αποτελεί μεγαλύτερη επιτυχία από το φετινό εγχώριο νταμπλ των Καταλανών.

"Εάν κερδίσουμε το Champions League θα είναι ανώτερο από το νταμπλ της Μπαρτσελόνα. Το Champions League είναι ένα όνειρο. Σας λέω από καρδιάς πως δεν θα το άλλαζα".

Για τον χλευασμό που δέχθηκε από τον Ζεράρ Πικέ κατά τους πανηγυρισμούς του τίτλου της Μπαρτσελόνα, με τον Καταλανό στόπερ να μιμείται το περίφημο "calma", ο Ρονάλντο απάντησε: "Ακόμα και όταν πανηγυρίζουν, θυμούνται τον Κριστιάνο. Έτσι είναι. Καλώς ή κακώς, μιλούν για τον Κρις. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό".

Μετά από δύο σερί κατακτήσεις, φέτος έχασε το "Χρυσό Παπούτσι" από τον Λουίς Σουάρες: "Προφανώς και με ενοχλεί που δεν κέρδισα. Το ήθελα, παρ' όλα αυτά δίνω συγχαρητήρια στον Λουίς Σουάρες, που έκανε μία καταπληκτική σεζόν".

Ο γιος του συχνά μιλάει για τον Λιονέλ Μέσι με θαυμασμό και δείχνει... ενθουσιασμένος με την Μπαρτσελόνα, κάτι που αρνείται ο Πορτογάλος: "Μου άλλαξε τη ζωή με πολλούς τρόπους. Θέλει να νικάει πάντα. Είναι ανεξάρτητο παιδί. Δεν είναι δυνατόν να είναι Μπαρτσελόνα. Έχει τα γονίδια του μπαμπά. Παρ' όλα αυτά, εάν θέλει να την υποστηρίξει, θα το αποδεχθώ. Δεν θα τον πάω στο 'Καμπ Νόου', όμως δεν θα τον εμποδίσω. Είναι γιος μου".

Η σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο έχει περάσει από πολλά κύματα, ειδικά μετά από την αποχώρηση του Special One από τη Ρεάλ: "Πρέπει να ξέρεις να συγχωρείς. Είχαμε προβλήματα, όπως έχεις πρόβλημα με τη γυναίκα σου, με τον γιο σου... Είναι μέρος της ζωής. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω πρόβλημα να γίνει ξανά προπονητής μου".

Όσο για την επικείμενη πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού από την πρώην ομάδα του Πορτογάλου άσου, ο αρχισκόρερ της Ρεάλ τόνισε : "Εάν αυτό θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλά κάνει. Ελπίζω ο Μουρίνιο να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στη θέση της, επειδή με πονάει να τη βλέπω έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK