Σε αδιέξοδο ο Κριστιάνο, του έκλεισε την πόρτα ο Μουρίνιο

Ταφόπλακα στα όνειρα του Κριστιάνο Ρονάλντο για επιστροφή στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζουν Ισπανοί και Άγγλοι. Ποια η κίνηση με... νόημα του Ζοζέ Μουρίνιο που σημαίνει... απαγορευτικό για τον CR7 και οι προτεραιότητες το καλοκαίρι.

Σε αδιέξοδο ο Κριστιάνο, του έκλεισε την πόρτα ο Μουρίνιο
Mourinho cristiano

Καλώς ή κακώς τα χρόνια περνούν και δεν γυρίζουν πίσω. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει τα 33 του χρόνια στις 5 Φεβρουαρίου και μπαίνει σιγά-σιγά στα 34. Με δεδομένη και την αγωνιστική του πτώση, μοιάζει απίθανο ένας ευρωπαϊκός σύλλογος να ξοδέψει πάνω από 100.000.000€ μόνο και μόνο για τη μεταγραφή του.

Σε αυτό το γεγονός στέκονται Ισπανοί και Άγγλοι την Παρασκευή, τονίζοντας πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έκλεισε οριστικά την πόρτα στον συμπατριώτη του. Οι προτεραιότητες ενόψει του καλοκαιριού εξάλλου είναι διαφορετικές, με τον "Μου" να ψάχνει έναν κεντρικό μέσο και δυο αμυντικούς κλάσης, που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα του και θα την κάνουν ανταγωνιστική απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στη γραμμή κρούσης των "κόκκινων διαβόλων" αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι: Μάρκους Ράσφορντ, Χουάν Μάτα, Ρομελού Λουκακού, Αντονί Μαρσιάλ, Τζέσε Λίνγκαρντ και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ενώ σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο Αλέξις Σάντσες.

Έτσι, ο CR7... περισσεύει αν σκεφτούμε το ποσό που θα χρειαστεί για να αποκτηθεί. Μάλιστα οι Ισπανοί πήγαν ένα βήμα παρακάτω και τόνισαν πως ο Μουρίνιο ήδη έδωσε το αγαπημένο "7" του Κριστιάνο, το οποίο φύλαγαν για ενδεχόμενη επιστροφή του, στον Σάντσες!

Με λίγα λόγια ο έμπειρος Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται... εγκλωβισμένος στην Μαδρίτη. Εκτός κι αν τη λύση δώσουν πάλι Άραβες ή... Κινέζοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK