Σε προβοκατόρικη ερώτηση, ο Καζεμίρο έδωσε απάντηση που θα συζητηθεί!

Καζεμίρο και Ντόουγκλας Κόστα είναι συμπαίκτες στην εθνική Βραζιλίας όμως η φιλία τους πάει περίπατο στο Γιουβέντους-Ρέαλ και αυτό το έδειξε ο άσος των "μερένγκες" με φοβερή δήλωση!

Real Madrid's Casemiro celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Casemiro celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν μαζί προπονήσεις με την εθνική Βραζιλίας όμως τον Απρίλιο οι φιλίες θα ξεχαστούν αφού Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά του Champions League, σε μία αναβίωση του περυσινού τελικού της κορυφαίας διοργάνωσης.

Για όσους μάλιστα πιστεύουν πως Καζεμίρο και Ντόουγκλας Κόστα θα επηρεαστούν από την εθνική ομάδα και στη μεταξύ τους κόντρα θα είναι "φιλικοί" ο ένας προς τον άλλο, ο άσος της Ρεάλ φρόντισε να το... ξεκόψει με εντυπωσιακή ατάκα.

"Εάν στο 85ο λεπτό ο Ντόυγκλας Κόστα τρέχει προς την πλευρά σου και εσύ είσαι ο τελευταίος αμυντικός, θα σκεφτείς πως σε λίγο καιρό θα παίζετε μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο;", ήταν η προβοκατόρική ερώτηση που έγινε σοτν Καζεμίρο σε συνέντευξη Τύπου, για να απαντήσει ρητά και κατηγορηματικά:

"Θα τον σπάσω στα δύο...". Η συνέχεια τον Απρίλιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK