Σταμάτησε στα 23 του ο Σίλβα λόγω καρδιάς!

Ο 23χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Σίλβα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, καθώς απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας λόγω σοβαρού καρδιακού προβλήματος.

Σταμάτησε στα 23 του ο Σίλβα λόγω καρδιάς!

Ισχυρό σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Λούκας Σίλβα απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας λόγω σοβαρού καρδιακού προβλήματος.

Ο Βραζιλιάνος μέσος επρόκειτο να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική ομάδα απ' τους "μερένγκες", όμως κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των ιατρικών τεστ έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα. Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε κι η επιβεβαίωση απ' το ιατρικό επιτελείο της Σπόρτινγκ.

Ο Σίλβα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Κρουζέιρο έναντι 14.000.000 ευρώ, όμως μέτρησε μόλις 9 συμμετοχές με τους "μερένγκες", αφού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ.

Όπως είναι λογικό, το σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά αναγκάζει τον 23χρονο άσο να αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε κι ο ίδιος μέσω του Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Ρούμπεν ντε λα Ρεδ το 2010. Ο Ισπανός έβαλε τέλος στην καριέρα του λόγω σοβαρής καρδιακής πάθησης, σε ηλικία 25 ετών.

Δείτε τη PHOTO:

Σταμάτησε στα 23 του ο Σίλβα λόγω καρδιάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK