Στηρίζει Μπενίτεθ ο Πέρεθ: "Αφήστε τον να δουλέψει"

Δύο ημέρες μετά τη "βαριά" ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Clasico, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στηρίζει Μπενίτεθ ο Πέρεθ: "Αφήστε τον να δουλέψει"

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της μετά τη "βαριά" ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Clasico του Σαββάτου (21/11), ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε τη Δευτέρα (23/11) έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να δίνουν τέλος στη συνεργασία τους.

"Είχαμε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και αναλύσαμε την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ράφα έχει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων μας. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ικανότητες και μόλις ξεκίνησε τη δουλειά του εδώ. Αφήστε τον να δουλέψει και θα πετύχει τους στόχους του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε ένα τρομερό ρόστερ που θα δώσει περισσότερη ευτυχία σε οπαδούς που αξίζουν τα πάντα. Καταλαβαίνω την στενοχώρια και το θυμό των οπαδών με όσα συνέβησαν το Σάββατο, αλλά τους ζητώ να στηρίξουν την ομάδα.

Μιλάω για το τώρα, δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί σε έξι μήνες", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα... πήρε με δημοσιογράφο ο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK