"Στράβωσε" με Μπενίτεθ ο Μπενζεμά

Η απόφαση του Ράφα Μπενίτεθ να κάνει αλλαγή τον Καρίμ Μπενζεμά δεν άρεσε στον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του, χωρίς όμως να κατηγορεί ανοιχτά τον Ισπανό τεχνικό.

"Στράβωσε" με Μπενίτεθ ο Μπενζεμά

Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τους μαδριλένους στο 9', όμως ο Λουτσιάνο Βιέτο έφερε το ματς στα ίσα στο 84ο λεπτό.

Εφτά λεπτά νωρίτερα ο Ράφα Μπενίτεθ αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Γάλλο επιθετικό, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ματέο Κόβασιτς. Ο 28χρονος άσος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόφαση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος επιλέγει να τον κάνει αλλαγή στις περισσότερες αναμετρήσεις.

"Οι αλλαγές είναι αποφάσεις του προπονητή. Είναι αλήθεια πως έχω βαρεθεί να γίνομαι αλλαγή. Είμαι ήρεμος και θα συνεχίσω να δουλεύω προκειμένου να αλλάξει αυτό. Με αντικατέστησε ώστε να πάρει το αποτέλεσμα", ανέφερε ο Μπενζεμά.

Από την πλευρά του, ο Μπενίτεθ δικαιολόγησε την απόφαση, τονίζοντας πως ήθελε να φρεσκάρει τα φτερά της επίθεσης.

"Ο Μπενζεμά τα πήγε καλά, αλλά τον έκανα αλλαγή επειδή χρειαζόμασταν φρεσκάδα στα άκρα της επίθεσης. Με τον Γκάρεθ Μπέιλ στα "φτερά" και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως προωθημένο μπορούσαμε να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση. Η ομάδα απέκτησε ισορροπία".

Διαβάστε ακόμα:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σιμεόνε στο γκολ της Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK