Τα νέα παπούτσια του Κριστιάνο είναι φουλ... Πορτογαλία!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειαζόταν "ανανέωση" και η εταιρία ένδυσης με την οποία συνεργάζεται τον... αποζημιώσε με νέα σειρά παπουτσιών προ τιμή του (PHOTOS)

Τα νέα παπούτσια του Κριστιάνο είναι φουλ... Πορτογαλία!

Ένας πρωταθλητής Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και κάτοχος Euro με την εθνική Πορτογαλίας "δικαιούται" πού και πού έναν αέρα αλλαγής και η εταιρία που τον ντύνει τον σκέφτηκε και με το παραπάνω!

Αναφερόμαστε φυσικά στα νέα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο που έχουν την υπογραφή της Nike, με τα χρώματά τους να παραπέμπουν στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και το "C" να είναι είναι η... υπογραφή του σούπερ σταρ των "μερένγκες" έξω και μέσα από το παπούτσι.

Τα νέα παπούτσια του Κριστιάνο είναι φουλ... Πορτογαλία!

"Όταν παίζεις για τη χώρα σου θέλεις να νικάς και να υπερασπίζεσαι τα εθνικά χρώματα. Όταν παίζω για την Πορτογαλία αισθάνομαι καλά, όχι μόνο για μένα αλλά για την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Με γεμίζει υπερηφάνεια να είμαι αρχηγός της Πορτογαλίας: είναι ωραίο να είσαι αρχηγός της ομάδας. Θέλω να δώσω το παράδειγμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33χρονος άσος στο περιθώριο της παρουσίασης των καινούριων παπουτσιών του.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK