Τεράστια... "μπάζα" από τους παγκίτες οι Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πούλησε τους Μοράτα-Ντανίλο και έδωσε δανεικό τον Χάμες Ροντρίγκες στην Μπάγερν Μονάχου. Η συγκεκριμένη τριάδα δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά έφερε στα ταμεία της "Βασίλισσας" ένα σούπερ ποσό που προϊδεάζει για μεγάλο "μπαμ".

Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Είναι ένα από τα ελάχιστα καλοκαίρια που η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικά... ήσυχη μεταγραφικά. Με την παραχώρηση όμως τον Μοράτα, Ντανίλο και Χάμες η "Βασίλισσα" εξοικονόμησε αρκετά χρήματα για να μπορεί να κάνει ένα μεγάλο "μπαμ", όπως αρέσκεται να πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μοράτα πωλήθηκε στην Τσέλσι έναντι 70.000.000 ευρώ, ο Ντανίλο πήγε στη Σίτι με 30.000.000 ευρώ, ενώ ο Ροντρίγκες δόθηκε δανεικός στη Μπάγερν. Το... ενοίκιο για τον Κολομβιανό ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ! Συνολικά η Ρεάλ εξοικονόμησε από τους τρεις ποδοσφαιριστές 110.000.000 ευρώ ( σύμφωνα με τα στοιχεία του transfermarkt)...

Η συγκεκριμένη τριάδα δεν πήρε μεγάλο χρόνο από τον Ζινεντίν Ζιντάν και το deal φαντάζει τρομερό, καθώς τα χρήματα ήρθαν από τρεις που λαμβάνουν τον χαρακτηρισμό... παγκίτες!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως με αυτά τα λεφτά συν ένα συμπλήρωμα η Ρεάλ θα κινηθεί για το μεγάλο της "μπαμ" που ακούει στο όνομα Κίλιαν Εμ Μπαπέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK