"Θάβει" συμπαίκτη του και απαιτεί μεταγραφή ο Ρονάλντο!

Το "Don Balon", ισπανικό Μέσο, αποκαλύπτει τον εκνευρισμό του Ρονάλντο με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν φρόντισε να του παρέχει έναν άξιο συμπαραστάτη στην επιθετική γραμμή. Ο Πορτογάλος έχει απαιτήσεις από τον Φλορεντίνο Πέρεθ που θέλει να διευθετηθούν.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Εκνευρισμένος για μία ακόμη φορά φέρεται πως είναι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος παρουσιάζεται από μερίδα ισπανικών Μέσων... σκασμένος με τον Φλορεντίνο Πέρεθ που το περασμένο καλοκαίρι δεν του έφερε έναν άξιο επιθετικό να τον στηρίξει το καλοκαίρι όταν αποφασίστηκε να πουληθεί ο Μοράτα στην Τσέλσι.

Ο CR7 φέρεται... μπουχτισμένος με τον νεαρό Μαγιοράλ και γι' αυτό το λόγο μιλώντας με τον διοικητικό ηγέτη της "Βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ απαίτησε το Γενάρη να έρθει στην ομάδα ένας επιθετικός πρώτης γραμμής!

Η Ρεάλ φέρεται να θέλει τον Κέιν, ωστόσο μία τέτοια μεταγραφή που θα ξεπεράσει τα 200.000.000 ευρώ μπορεί να γίνει μόνο το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φυγή του Μοράτα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας δεν έχει βρει από τον Μπενζεμά αυτά που θα περίμενε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK