"Θερμό" λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Ράμος και Ρονάλντο

Η ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια προκάλεσε νευρικότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των "μερένγκες", με τους Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν ένα "θερμό" λεκτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δείτε το VIDEO.

"Θερμό" λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Ράμος και Ρονάλντο

H νέα απώλεια βαθμών της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μεστάγια" προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με τον Ράφα Μπενίτεθ να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των "μερένγκες".

Το κλίμα στο στρατόπεδο των μαδριλένων είναι "ηλεκτρισμένο". Απόδειξη, ένα VIDEO που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τους Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν ένα "θερμό" λεκτικό επεισόδιο στο 63 λεπτό του αγώνα με τη Βαλένθια.

Αρχικά, ο Ισπανός αμυντικός κάνει συστάσεις στο CR7, τονίζοντάς του πως πρέπει να μαρκάρει περισσότερο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απαντά πως "χρειάζεται να παίξουμε πιο σκληρά και γρήγορα... απλά κοιτάμε!", για να πάρει την "πληρωμένη" απάντηση από τον Ράμος: "Ναι, εσύ μας κοιτάς και δεν κάνεις τίποτα. Είστε τρεις μπροστά (σ.σ. μαζί με Μπενζεμά και Μπέιλ) που απλά κάθεστε".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όταν ο Ζιντάν "τα έβαλε" με τον Λουίς Ενρίκε

Αποθέωση Μπέκαμ για Ζιντάν: Αν όχι αυτός, ποιος;

Και επίσημα τέλος ο Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK