Τι λένε Ρεάλ, Γιουνάιτεντ για το "κάζο" με Ντε Χέα

Η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι "μερένγκες" έστειλαν εκπρόθεσμα τα έγγραφα στην Ισπανική Ομοσπονδία. Διαβάστε λεπτομέρειες για το "κάζο" της τελευταίας στιγμής.

Τι λένε Ρεάλ, Γιουνάιτεντ για το "κάζο" με Ντε Χέα
2015 GETTY IMAGES

Η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι "μερένγκες" έστειλαν εκπρόθεσμα τα έγγραφα στην Ισπανική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε στις 23:30 ώρα Ισπανίας και συμπεριελάμβανε την μετακίνηση του Κέιλορ Νάβας στη Γιουνάιτεντ, συν 30.000.000 ευρώ. Όμως, την τελευταία στιγμή ο Νάβας αποφάσισε πως ήθελε κάποιες αλλαγές στο συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το τελικό deal και τα έγγραφα να φθάσουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας 28 λεπτά μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ήτοι στις 00:28 ώρα Ισπανίας.

Οι μαδριλένοι έχουν σκοπό να προσφύγουν στη FIFA προκειμένου να αποδείξουν πως όλα τα χαρτιά είχαν συνταχθεί μέσα στο επιτρεπόμενο χρονικό περιθώριο, όμως δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ μίλησε στο Sky Sports και αποκάλυψε λεπτομέρειες του... ναυαγίου:

"Η Ομοσπονδία επιβεβαίωσε πως τα έγγραφα δεν έφτασαν μέσα στα χρονικά περιθώρια και η μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Όλα ήταν έτοιμα, κι όλοι περίμεναν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ντε Χέα ήταν στο σπίτι της κοπέλας του στη Μαδρίτη, ενώ ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπως και ο Νάβας, ο οποίος περίμενε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Οι Ισπανοί τονίζουν πως το έγγραφο δεν ήρθε στην ώρα του και ευθύνη φέρει η πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ότι το έγγραφο ήρθε ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, επομένως δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πως τρία χρόνια νωρίτερα, ο Φάμπιο Κοεντράο δεν μεταγράφηκε στη Γιουνάιτεντ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Όσον αφορά την πλευρά των "Κόκκινων Διαβόλων", τονίζουν πως δεν φέρουν καμία ευθύνη για το "ναυάγιο" της μεταγραφής, αφού έστειλαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσα στα χρονικά περιθώρια.

Παρόλα αυτά, τα ισπανικά ΜΜΕ, όπως η Marca και η AS "κατακεραυνώνουν" τον Φλορεντίνο Πέρεθ, θεωρώντας τον ως κύριο υπεύθυνο για τη μη ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ντε Χέα στους "μερένγκες".

Δείτε αναλυτικά:

Διαβάστε ακόμα:

"Μύλος" με τη μεταγραφή Ντε Χέα στην Ρεάλ

Τα καλύτερα tweets για το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντε Χέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK