Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ρονάλντο για την επίθεση σε δύο αντιπάλους

Στα μαλακά έπεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η επιτροπή πρωταθλήματος της Ισπανίας αποφάσισε να τον τιμωρήσει μόλις με 2 αγωνιστικές για την γρονθοκόπηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και του Εντιμάρ Φράγκα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κόρδοβα.

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ρονάλντο για την επίθεση σε δύο αντιπάλους

Ο 29χρονος Πορτογάλος θα απουσιάσει από το προσεχές παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε και η επιπρόσθετη τιμωρία θα τον αναγκάσει να μείνει στα πιτς μόνο για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στις 4 Φεβρουαρίου.

Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που δεν επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά για τουλάχιστον 4 αγωνιστικές τιμωρία, θα προλάβει κανονικά το derbi madrileño με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν" που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Φεβρουαρίου.

Ο ισπανικός Τύπος προϊδέαζε τις τελευταίες ώρες για μία μικρή τιμωρία του αρχισκόρερ της φετινής Primera Division εξαιτίας πιέσεων από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ενός "καθαρισμού" της εικόνας του CR7 προς το κοινό και τα ΜΜΕ.

Αντιθέτως, αμέσως μετά από το συμβάν στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην Ανδαλουσία, με τον διαιτητή να αναγράφει στο φύλλο αγώνα πως ο Ρονάλντο "έδωσε ένα χτύπημα σε αντίπαλο χωρίς να έχει την μπάλα και σε απόσταση από την αγωνιστική δράση", τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για βαριά "καμπάνα" που περίμενε τον κάτοχο και της φετινής "Χρυσής Μπάλας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK