Το "ακατάλληλο" φιλί του Ίσκο στον Ράμος!

Οι παίκτες της Ρεάλ γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος αλλά εκείνος που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Ίσκο: αιτία ένα "πονηρό" φιλί του στον Σέρχιο Ράμος (VIDEO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates with teammate Sergio Ramos, left, after scoring their side's third goal against Sevilla during the La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates with teammate Sergio Ramos, left, after scoring their side's third goal against Sevilla during the La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας το βράδυ της Κυριακής με το 2-0 στην έδρα της Μάλαγα και στο πλαίσιο των πανηγυρισμών των παικτών, οι οπαδοί της ομάδας άκουσαν τα ευχάριστα νέα αναφορικά με το θέμα της παραμονής ή όχι του Ίσκο.

Ευχάριστα νέα που βγήκαν μέσα από τα χείλη του ίδιου του παίκτη: "Μην ανησυχείτε φίλοι της Ρεάλ, θα μείνω, στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα αλλά έχω τη στήριξη όλων σας", δήλωσε ο Ισπανός επιτελικός μέσος, ο οποίος κατάφερε πάντως να "κλέψει την παράσταση" με έναν άλλο τρόπο.

Όχι δηλαδή με την αποκάλυψη της παραμονής αλλά με το φιλί στο... στόμα που έσκασε στον αρχηγό των "μερένγκες" Σέρχιο Ράμος, την ώρα που οι παίκτες του Ζιντάν πανηγύριζαν στην ισπανική πρωτεύουσα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι γνώμη να έχει άραγε η σύντροφος του Σέρχιο Ράμος, Ρούμπιο Πιλάρ, για αυτό το φιλί;

ΥΓ: Ο Ίσκο δεν είχε πάντως παράπονα καθώς και έδωσε αλλά και πήρε φιλί από συμπαίκτη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Δείτε video με πρωταγωνιστές τον Ισπανό και τον Χάμες Ροντρίγκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK