To... bbc της Ρεάλ μαζί μετά από 102 ημέρες...

Μετά από τρεις μήνες και δώδεκα ημέρες τα μεγάλα αστέρια της Ρεάλ προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς μαζί. Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά έτοιμοι να σκορπίσουν τον πανικό στις αντίπαλες άμυνες.

To... bbc της Ρεάλ μαζί μετά από 102 ημέρες...

Oύτε μία ούτε δύο ημέρες πέρασαν από την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί σε γήπεδο ποδοσφαίρου για να προπονηθούν οι Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά με τη Ρεάλ.

Οι τρεις τους είχαν να βρεθούν...102 ολόκληρες ημέρες. Ο Μπέιλ και ο Ρονάλντο προχώρησαν μέχρι το τέλος του Euro και εξασφάλισαν περαιτέρω άδεια, ο Μπενζεμά είχε τα δικά του προβλήματα, στη συνέχεια ο Πορτογάλος σταρ επέστρεψε τραυματίας κτλ.

Πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να τους υπολογίζει και τους τρεις αφού άπαντες έχουν ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους του εφετινού καλοκαιριού. Και όταν μιλάμε για το τρίο bbc, εννοούμε μία μηχανή παραγωγής γκολ και...τρόμου για τις αντίπαλες άμυνες.

O Zιζού πάντως δεν αναμένεται να ρισκάρει με κάποιον από τους Μπενζεμά και Ρονάλντο περιμένοντας να φτάσουν στο πικ τους για να τους ρίξει ξανά στη μάχη σε ισπανικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK