Το "Clasico" που θα αφήσει εποχή (PHOTOS)

Με την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες αλλά και του Παγκόσμιου Τόνι Κρόος, η Ρεάλ ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό μεσοεπιθετικά. Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα, με Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και όλα συνηγορούν ότι θα έχουμε το καλύτερο Clasico όλων των εποχών.

Το "Clasico" που θα αφήσει εποχή (PHOTOS)

Νέους... γκαλάκτικος φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από αυτό το σενάριο.

Μετά την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, το 2013, η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε ακόμη δύο μεταγραφικές "βόμβες", με το μία να είναι πολύ... "ηχηρή" και την άλλη "ήρεμη" αλλά ουσιώδης. Μέσα σε πέντε μέρες η "βασίλισσα" κατάφερε να αποκτήσει τόσο τον Χάμες Ροντρίγκες (την "ηχηρότερη" μεταγραφή μετά τον Λουίς Σουάρες εφέτος) όσο και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα γήπεδα της Βραζιλίας, Τόνι Κρόος.

Ομάδα όνειρο

Συνυπολογίζοντας ότι διαθέτει στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν εκ των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη αυτή τη στιγμή (μαζί με τον Μέσι), αλλά και τον Γκάρεθ Μπέιλ, διαπιστώνει κανείς ότι επιθετικά δημιουργείται μια "μηχανή" παραγωγής γκολ. Ο Καρίμ Μπενζεμά που θα αποτελέσει (όπως όλα δείχνουν) τη βασική επιλογή στη γραμμή κρούσης, θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής με αυτούς που έχει... πίσω του για να του "σερβίρουν" ασίστ.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι στην απόλυτη και ονειρική εντεκάδα των φίλων της "βασίλισσας", η φανέλα με το "9" θα πρέπει να παραχωρηθεί στον Ρανταμέλ Φαλκάο. Τον "κυνηγάει" χρόνια η Ρεάλ αλλά η μεταγραφή ποτέ δεν παίρνει σάρκα και οστά. Όπως φαίνεται ωστόσο υπάρχουν οι συνθήκες να ευδοκιμήσει η περίπτωση αυτή και το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά πέρυσι, προστίθεται ο σχεδόν "αλάνθαστος" (έτσι χαρακτηρίστηκε μετά το Μουντιάλ) Τόνι Κρόος, συνθέτοντας μια "αέρινη" μεσαία γραμμή.

Και ανασταλτικά όμως η Ρεάλ, δεν υστερεί σε ποιότητα, Με τον "ηγέτη" Σέρχιο Ράμος και τον μικρό και εξαιρετικό Ραφαέλ Βαράν, το κέντρο της άμυνας είναι "οχυρωμένο". Στα άκρα θα πάρουν λογικά θέση, ο "παλιός" Μαρσέλο και ο μικρός Ντάνι Καρβαχάλ που έδωσε την περσινή χρονιά τα διαπιστευτήριά του. Απ' ότι φαίνεται, ο Κασίγιας θα ξανακερδίσει την θέση του στην εντεκάδα, ευελπιστώντας να είναι ο παλιός καλός του εαυτός, που όλοι οι Μαδριλένοι τόσα χρόνια έχουν δει. Να ξαναγίνει ο δικός τους "άγιος Ίκερ".

Με τα τωρινά δεδομένα η 11άδα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης αναμένεται να διαμορφωθεί ως εξής:

Το "Clasico" που θα αφήσει εποχή (PHOTOS)

Το αντίπαλο "δέος"

Μπορεί όμως κανείς να πει πως η Μπαρτσελόνα δεν ετοιμάζει κάτι ανάλογο; Οι Καταλανοί "φτιάχνουν" μια εξίσου εξαιρετική ομάδα, μετά και την απόκτηση του Λουίς Σουάρες.

Μπορεί να αποχώρησε ο Πουγιόλ και ενδεχομένως να ακολουθήσει και ο Τσάβι, αλλά η "Μπάρτσα" πάει να δημιουργήσει μια νέα δυναστεία. Μεσοεπιθετικά επίσης φαντάζει "ονειρική". Ο έτερος κορυφαίος στον κόσμο, Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ, με το αστείρευτο ταλέντο και η νέα προσθήκη, ο πάντα παρορμητικός αλλά φανταστικός Λουίς Σουάρες, συνθέτουν μια τριάδα - φωτιά.

Στο κέντρο του γηπέδου θα δεσπόζει όπως πάντα ο ακούραστος Αντρές Ινιέστα, το μυαλό της Μπαρτσελόνα, έχοντας δίπλα του έναν "καινούργιο", τον "Ιβάν τον τρομερό" (Ράκιτιτς). Λίγο πιο πίσω τους σε ρόλο "κόφτη" ο Σέρχιο Μπούσκετς.

Ανασταλτικά, με τον Μαστσεράνο να έχει κάνει εκπληκτικό Μουντιάλ και δίπλα του τον εκπληκτικό Ζεράρ Πικέ, η άμυνα της "Μπάρτσα" μοιάζει επίσης με "οχυρό". Στα άκρα, κλασσικά, οι Τζόρντι Άλμπα (αριστερά) και Ντάνι Άλβες (δεξιά) ετοιμάζονται για τις γνωστές τους κούρσες. Στο τέρμα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του ο Τερ Στέγκεν από τον οποίο οι προσδοκίες είναι τεράστιες.

Οι Καταλανοί κυνήγησαν μέχρι τέλους τους Νταβίντ Λουίζ (πήγε Παρί), Ματς Χούμελς και Μάρκο Ρόις, αλλά έλαβαν αρνητικές απαντήσεις. Θέλουν πάντως για την άμυνα τον Ντάλει Μπλιντ του Άγιαξ.

Το "Clasico" που θα αφήσει εποχή (PHOTOS)

Τα μεταγραφικά δεδομένα των "αιωνίων" προδιαγράφουν "ονειρικά clasico", μεγαλώνοντας την ανυπομονησία όλων για την έναρξη της νέας σεζόν. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τεράστιες, πως να μην είναι άλλωστε, κρίνοντας από αυτήν την "επική" φωτογραφία...:

Διαβάστε ακόμη

"My name is James, James Rodriguez"

Τρέλα στο Μπερναμπέου: ο Χάμες και οι εισβολείς (VIDEOS + PHOTOS)

"Υπέγραψε και ο Χάμες, πήραμε φανταστικούς παίκτες" (VIDEO)

Χάμες Ροντρίγκες και επίσημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK