Το γκολ του Ρονάλντο φανέρωσε... Κέιν στο "Μπερναμπέου"

Δεν είναι λίγες οι φορές φέτος που ο Κέιν συνδέθηκε με τα μεταγραφικά της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο τους έδωσε... σάρκα και οστά, εμφανίζοντας τον Άγγλο στο "Μπερναμπέου" με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο (VIDEO).

Tottenham's Harry Kane embraces Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, after the end of the Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct. 17, 2017. The match ended 1-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Tottenham's Harry Kane embraces Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, after the end of the Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct. 17, 2017. The match ended 1-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος, με γκολ που πέτυχε στο 87' ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ή μήπως όχι ο Πορτογάλος;

Το τέρμα που γλίτωσε τους Μαδριλένους από τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, μετά και την τριάρα της Γιουβέντους, "χρεώθηκε" πράγματι στον διεθνή σούπερσταρ, όμως πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως σε άλλον έπρεπε να κατοχυρωθεί.

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα και ο CR7 με τακουνάκι που οι περισσότεροι αμφιβάλλουν ότι τη βρήκε, νίκησε τον τερματοφύλακα των Βάσκων, Κέπα, θυμίζοντας το πρόσφατο αμφισβητούμενο γκολ του Κέιν, το οποίο χάρισε τη νίκη στη Τότεναμ κόντρα στη Στόουκ.

Ο Άγγλος στράικερ, στη σέντρα του Έρικσεν, έβαλε τον ώμο του και ίσα που ακούμπησε τη "στρογγυλή θεά", με άλλους να υπαινίσσονται πως δεν ήταν αυτός που σημείωσε το τέρμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Κριστιάνο βοήθησε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δει στο γήπεδο της Μαδρίτης έναν από τους πολυπόθητους του στόχους ενόψει καλοκαιριού, τον διεθνή επιθετικό των "πετεινών", έστω και με αυτόν τον παράξενο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΑ ΓΚΟΛ:

ΔΕΙΤΕ TWEETS ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK