Το ξεχωριστό αντίο του Ντι Μαρία στους οπαδούς της Ρεάλ

Δείτε πως ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Το γράμμα του δημοσίευσε η ισπανική Marca.

Το ξεχωριστό αντίο του Ντι Μαρία στους οπαδούς της Ρεάλ

«Αγαπητοί Μαδριδίστες

Ο κύκλος μου στη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο τέλος του. Είναι αδύνατο να καταγράψω όλα όσα έζησα σε λίγες γραμμές, αλλά σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας μεταφέρω αυτό που πραγματικά νιώθω. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να φοράω αυτή την φανέλα και νιώθω μόνο περηφάνια για όλα αυτά που έζησα με τους συμπαίκτες μου.

Δυστυχώς, σήμερα πρέπει να φύγω, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν ήταν επιθυμία μου κάτι τέτοιο. Όπως κάθε άνθρωπος που δουλεύει, ήθελα να προοδεύσω. Αφού κατακτήσαμε το δέκατο τρόπαιο, πήγα στο παγκόσμιο κύπελλο, με την ελπίδα να πάρω ένα ακόμα, με την Αργεντινή, το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Πολλά πράγματα και πολλά ψέματα ακούστηκαν. Ήθελαν πάντα να βγάζουν την εντύπωση πως ήθελα να φύγω. Δεν είναι έτσι. Το μόνο που ήθελα ήταν κάτι δίκαιο. Υπολογίζω πολλά πράγματα, όμως κανένα δεν έχει να κάνει με το πόσα λεφτά θα παίρνω. Ελπίζω να τα βρω στην Γιουνάιτεντ, που είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου, και να γράψω ιστορία.

Ήμουν τυχερός που μοιράστηκα τα ίδια αποδυτήρια με φανταστικούς παίκτες, που ήταν ακόμη καλύτερη συντροφιά. Νομίζω πως αυτή η συντροφιά ήταν το κλειδί για να φτάσουμε στο 10ο τρόπαιο. Θέλω να απολογηθώ για τις φορές που ήμουν λάθος στο γήπεδο. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να βλάψω κανέναν. Ίδρωνα την φανέλα σε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο μου. Υπήρχαν στιγμές που τα πράγματα πήγαν καλά και άλλες που δεν πήγαν, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως έδωσα τα πάντα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ισπανία για όλα όσα μου προσέφερε και πάνω από όλα που επέτρεψε στην κόρη μου να γεννηθεί σε αυτό τον τόπο. Όπως επίσης και το νοσοκομείο Monteprincipe το οποίο θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Η γυναίκα μου, η κόρη μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες. Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φίλους μου, οι οποίοι πάντα με υποστήριζαν στις καλές και κακές στιγμές, όλο το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα, με τους οποίους θα έχω πάντα καλή σχέση.

Εύχομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει μια εξαιρετική σεζόν και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Θα κρατήσω για πάντα στην μνήμη μου εκείνη τη στιγμή στο Σούπερ Καπ, όταν πήδηξα στην αγκαλιά του κόσμου στο Μπερναμπέου και δέχτηκα την αγάπη τους. Σας ευχαριστώ. Έχω ακόμα την ίδια ανατριχίλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για αντίο, διότι δυστυχώς έχω παίξει ήδη το τελευταίο μου παιχνίδι.

Hala Madrid! And until forever!

Άνχελ Ντι Μαρία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK