Το... λούσιμο του Ζιντάν και το "merci" του Κριστιάνο

Η Ρεάλ και η Μαδρίτη γιορτάζει. Η "βασίλισσα" κατέκτησε το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και οι παίκτες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους. Σε σημείο που ο "Ζιζού" έκανε... μπάνιο με σαμπάνια! (PHOTO + VIDEO)

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane smiles during a training session in Madrid, Tuesday May 9, 2017. Real Madrid will play against Atletico Madrid on Wednesday in a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane smiles during a training session in Madrid, Tuesday May 9, 2017. Real Madrid will play against Atletico Madrid on Wednesday in a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White) AP

Ακόμα και οι πιο σοβαροί προπονητές δικαιούνται στιγμές χαλάρωσης, ειδικά όταν πρόκειται για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Από τον κανόνα δεν ξέφυγε και ο Ζινεντίν Ζιντάν, που στην συνέντευξη τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα στο "Λα Ροσαλέδα" της Μάλαγα, λόυστηκε στην κυριολεξία με σαμπάνια από τους παίκτες του!

Θύτες ήταν ο Μαρσέλο, ο Λούκας Βάσκεθ, ο Κασεμίρο και ο Ντανίλο, που δεν άφησαν τον προπονητή τους να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο "Ζιζού" όμως δε φάνηκε να... θίγεται από το γεγονός που τον διέκοψαν και σηκώθηκε να πανηγυρίσει μαζί τους.

Λίγη ώρα μετά ήρθε και η υπόκλιση του σούπερ σταρ της ομάδας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε ανοιχτά τον.. άρχοντα των αποδυτηρίων Ζιντάν, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς για τον τίτλο, με τη λεζάντα "Ευχαριστώ Ζιζού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK