Το μεγάλο "αστέρι" της Ρεάλ αποκάλυψε σε συμπαίκτη του ότι φεύγει

Πάνε... καρφί για το τρίτο συνεχόμενο Champions League, αλλά τα εσωτερικά προβλήματα δεν λείπουν. Μετά τον Ίσκο, άλλος ένας σταρ της Ρεάλ φέρεται ν' αποκάλυψε σε συμπαίκτη του ότι δεν αντέχει άλλο τις επιλογές του Ζιντάν.

Το μεγάλο "αστέρι" της Ρεάλ αποκάλυψε σε συμπαίκτη του ότι φεύγει

Η Ρεάλ βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο τα εσωτερικά προβλήματα δεν λείπουν...

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θεωρούν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν κάνει σωστή κατανομή του χρόνου και... σπάζονται που είναι ανάμεσα στις δεύτερες και τρίτες επιλογές.

Ένας εξ αυτών, λοιπόν, φέρεται ( σ.σ. σύμφωνα με το Diariogol) να είναι και ο Μάρκο Ασένσιο που ναι μεν μπήκε στο ματς με την Μπάγερν και σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, αλλά σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα είχε εκμυστηρευτεί στον Ίσκο ότι φεύγει από τη Ρεάλ.

Ο νεαρός θεωρεί ότι πρέπει να παίρνει περισσότερο χρόνο και ότι αδικείται που μπροστά απ' αυτόν επιλέγονται ή ο Μπέιλ ή ο Μπενζεμά.

Το να φύγει βέβαια ο Ασένσιο από το "Μπερναμπέου" είναι κομματάκι δύσκολο, καθώς στα μάτια του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο επόμενος ηγέτης της Ρεάλ και η ρήτρα έχει συμφωνηθεί στα 500.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK