Το νέο τραγούδι της Ρεάλ για το 10ο (VIDEO)

H Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το νέο της τραγούδι προς τιμήν του 10ου ευρωπαϊκού της τίτλου. Σε ρόλο τραγουδιστή όλοι οι παίκτες των Μαδριλένων, καθώς και ο Κάρλο Αντσελότι. Ακούστε το.

Το νέο τραγούδι της Ρεάλ για το 10ο (VIDEO)
© REAL MADRID

Οι εορτασμοί στο στρατόπεδο της Ρεάλ μετά την κατάκτηση της "decima" δεν λένε να σταματήσουν. Ο σύλλογος της Μαδρίτης παρουσίασε κατά τη διάρκεια της φιέστας της και το νέο τραγούδι προς τιμήν του κατορθώματός της με τίτλο "Hala Madrid y nada mas", δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση "Ζήτω η Μαδρίτη και τίποτα άλλο".

Σε ρόλο τραγουδιστών, βρίσκονται όλοι οι παίκτες των "μερένγκες", καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι.

Το νέο τραγούδι της Ρεάλ για το 10ο (VIDEO)
© REAL MADRID

Παραγωγός του τραγουδιού είναι ο διάσημος Red One, o οποίος δήλωσε για το δημιούργημά του: "Είναι το νέο τραγούδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θέλω να γίνει ύμνος, αλλά ένα τραγούδι που θα μπορεί να τραγουδήσει όλος ο κόσμος. Έχω δύο πολύ καλούς φίλους, τον Ρονάλντο και το Ράμος και τους είπα ότι είχα κάτι για τη Ρεάλ. Το τραγούδι για το 10ο είναι καταπληκτικό".

Το νέο τραγούδι της Ρεάλ για το 10ο (VIDEO)
© REAL MADRID

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, από τη μεριά του σχολίασε: "Το τραγούδι για το 10ο θα είναι ένα τραγούδι για όλους τους φιλάθλους μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι ένα τραγούδι που δένει το παρόν με το παρελθόν του συλλόγου".

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τραγούδι της Ρεάλ αυτή τη στιγμή είναι νούμερο ένα στο ισπανικό iTunes. Ακούστε το εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ

Μπέιλ και Μόντριτς "πληρώνουν" την Τότεναμ

Champions League αξίας 515 εκατομμυρίων

News 24/7

24MEDIA NETWORK