Το χειρότερο ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένα γκολ στους τελευταίους έξι αγώνες της Ρεάλ έχει σημειώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά του από την ημέρα που μετακόμισε στη Μαδρίτη.

Το χειρότερο ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, στην προετοιμασία και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ισπανία, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημά του από την ημέρα που μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό των "μερένγκες".

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποδίδουν τις επιδόσεις του Πορτογάλου στη δυσκολία προσαρμογής του στα νέα δεδομένα στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ. Μάλιστα, χαρακτηριστικό αυτής της δυσκολίας ήταν ο εκνευρισμός του στην πρεμιέρα των Μαδριλένων στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ανάλογη εκκίνηση είχε ο 30χρονος και στην πρώτη σεζόν του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Μπερναμπέου", σε αντίθεση με το 2011, όταν στο ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο, είχε βρει ήδη 11 φορές δίχτυα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK