Τους χόρεψε... συρτάκι στην περιοχή ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με φανταστική... χορευτική ενέργεια έστειλε για "ύπνο" τρεις αντιπάλους της Χετάφε και με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, vies for the ball with Sevilla's Gabriel Mercado during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 9, 2017. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Gabriel Mercado cristiano ronaldo AP IMAGES

Προπόνηση ενόψει του επαναληπτικού με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Χετάφε το βράδυ του Σαββάτου.

Οι παίκτες της "βασίλισσας" προηγήθηκαν με τον Μπέιλ στο 24ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους με γκολάρα του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ο Πορτογάλος έγινε κάτοχος στην περιοχή της Χετάφε και με... χορευτικό έστειλε για... τσάι τους αντιπάλους του, πλασάρωντας ιδανικά για το 2-0. Σα να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 47ο λεπτό, ενώ ο CR7 πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 78'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK