"Ύμνοι" μαδριλένου για παίκτη της Μπαρτσελόνα

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως οι παίκτες των "αιώνιων" είναι... σκοτωμένοι μεταξύ τους, όμως δυο άσοι από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ήρθαν να διαψεύσουν τις φήμες. Διαβάστε τα αποθεωτικά σχόλια πρωτοκλασάτου άσου της "βασίλισσας" για παίκτη των "μπλαουγκράνα".

Real Madrid's Toni Kroos, right, celebrates with teammates after scoring a goal against Real Sociedad during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Kroos scored once in Real Madrid's 5-2 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Toni Kroos, right, celebrates with teammates after scoring a goal against Real Sociedad during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Kroos scored once in Real Madrid's 5-2 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Η εθνική Γερμανίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ισπανίας σήμερα το βράδυ με τον Τόνι Κρος να παίρνει τον λόγο στη καθιερωμένη συνέντευξη ενόψει του αγώνα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την τοποθέτηση του Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με άκρως θετικά σχόλια για τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα και αντίπαλό του στη La Liga.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η θέση του είναι στην καταλανική ομάδα, "εξαφανίζοντας" τυχόν σενάρια περί μεταγραφής του στη "Βασίλισσα".

"Μου αρέσει πολύ ο Τερ Στέγκεν, ίσως πάρα πολύ. Ο Μαρκ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και χωρίς αμφιβολία είναι ο τέλειος γκολκίπερ... για τη Μπαρτσελόνα. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τον Τερ Στέγκεν είναι ότι κάνει πολύ λίγα λάθη.

Είναι ιδανικός για τη Μπαρτσελόνα, επειδή έχει τη δυνατότητα να ξεκινάει το παιχνίδι της ομάδας από πίσω και δεν υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες που μπορούν να το κάνουν αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK