Βιάζεται για Ντε Χέα η Ρεάλ, τι θα γίνει με Κασίγιας

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό έχει βρει στο πρόσωπο του Νταβίντ ντε Χέα τον διάδοχο του Ίκερ Κασίγιας και θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η αλλαγή σκυτάλης.

Βιάζεται για Ντε Χέα η Ρεάλ, τι θα γίνει με Κασίγιας

Οι προθέσεις των "Μερένγκες" για την θέση "1" είναι γνωστές. Ο Ίκερ Κασίγιας βρίσκεται στην δύση της καριέρας του και η Ρεάλ έχει βρει ήδη τον παίκτη που θα γράψει την δική του ιστορία κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νταβίντ ντε Χέα. Το ενδιαφέρον των Μαδριλένων για τον Ισπανό είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, ωστόσο πρώτα πρέπει να διευθετηθεί το θέμα του Κασίγιας.

Σύμφωνα με αναφορές του ισπανικού ραδιοφώνο υ "Onda Cero", η Ρεάλ προσπαθεί να βρει μία συμβιβαστική λύση με τον 33χρόνο γκολκίπερ ούτως ώστε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μαδρίτη, μετά από 16 χρόνια.

Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια ακόμη δύο χρόνια, αλλά στις τάξεις της ομάδας θέλουν να τον αποδεσμεύσουν στο τέλος της σεζόν. Ο λόγος που η Ρεάλ θέλει να βιαστεί με το θέμα του Κασίγιας, είναι για να προλάβει τον Ντε Χέα και να μην ανανεώσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη:

Πάει για Ντε Χέα η Ρεάλ, εναλλακτική ο Τσεχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK