"Βόμβα" 75.000.000 ευρώ για τη θέση του γκολκίπερ!

H Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να είναι πανίσχυρη και τη νέα αγωνιστική σεζόν και για το λόγο αυτό ολοκλήρωσε ήδη ένα σπουδαίο μεταγραφικό deal που κυνηγούσε εδώ και 2 χρόνια!

Rival goalkeepers Manchester United's David de Gea and Chelsea's Thibaut Courtois talk following their English FA Cup quarterfinal soccer at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant)
Rival goalkeepers Manchester United's David de Gea and Chelsea's Thibaut Courtois talk following their English FA Cup quarterfinal soccer at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant) AP

To καλοκαίρι του 2015 η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε μία ανάσα από το να κάνει δικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνοντας στην Αγγλία τον Κέιλορ Νάβας όμως η μεταγραφή χάλασε για μερικά... λεπτά και έτσι ο παίκτης έμεινε στο "Old Trafford".

Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έφυγε όμως ποτέ από τη σκέψη των ανθρώπων των "μερένγκες" και δύο χρόνια αργότερα όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα κουνήσει μαντήλι στους Άγγλους και θα επαναπατριστεί!

Chelseas Pedro flies past Manchester Uniteds goalkeeper David de Gea to score during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelseas Pedro flies past Manchester Uniteds goalkeeper David de Gea to score during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει την Παρασκευή (28/4) η μαδριλένικη -και πολύ έγκυρη σε θέματα που αφορούν την Ρεάλ- "Marca" καθώς κυκλοφορεί έχοντας τον Νταβίντ Ντε Χέα στο πρωτοσέλιδό της και αναφέρει: "Ο Ντε Χέα ανοίγει την πόρτα. Ζήτησε από την Γιουνάιτεντ να τον πουλήσει στην Ρεάλ.

Η συμφωνία μεταξύ των μπλάνκος και του τερματοφύλακα είναι οριστική. Η μετακόμισή του θα κοστίσει 75 εκατομμύρια ευρώ".

"Βόμβα" 75.000.000 ευρώ για τη θέση του γκολκίπερ!

Στο πρωτοσέλιδο αναφέρεται επίσης πως ο Ζοζέ Μουρίνιο σκέφτεται ήδη την περίπτωση του Τζο Χαρτ (δανεικός τη φετινή σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τορίνο) για να καλύψει το κενό του Ντε Χέα καθώς επίσης και ότι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Χάμες Ροντρίγκες και Άλβαρο Μοράτα ήταν το κλειδί για να ολοκληρωθεί το deal.

Σε περίπτωση που η "Marca" επιβεβαιωθεί στο ρεπορτάζ της, θα μιλάμε σε λίγους μήνες από τώρα για την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Martin Rickett

News 24/7

24MEDIA NETWORK