Χωρίζει ο Ρονάλντο με τη Σάικ

Απάντηση βρήκε το μυστήριο της απουσίας της εκρηκτικής Ιρίνα Σάικ από το γκαλά της Χρυσής Μπάλας, αφού φαίνεται ότι το τέλος της σχέσης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται πολύ κοντά.

Χωρίζει ο Ρονάλντο με τη Σάικ

Η 29χρονη Ρωσίδα ήταν σχεδόν πάντα παρούσα δίπλα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ στις δημόσιες εμφανίσεις του, ωστόσο στην πιο σημαντική της σεζόν τον άφησε μόνο του, με τα πρώτα σύννεφα φημών να κάνουν την εμφάνισή τους.

Δύο ημέρες μετά από την εκδήλωση, έγινε γνωστό ότι το γνωστό μοντέλο έκανε unfollow τον Ρονάλντο στο twitter, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ήθελαν την Σάικ να είναι εκνευρισμένη με τη μητέρα του αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των χριστουγεννιάτικων πλάνων της οικογένειας.

Ιδού τι... χάνει ο Ρονάλντο

 

 

 

 

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ