Ζεσταίνεται για Super Bowl ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ζουν και αναπνέουν για το Super Bowl που θα αρχίσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε απόλυτη ταύτιση μαζί τους (PHOTO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Μόνο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μπορεί να συγκριθεί από εμπορική άποψη με το Super Bowl και η φετινή μάχη των New England Patriots με τους Philadelphia Eagles είναι κάτι που αναμένουν εδώ και καιρό εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη.

Δεν είναι μάλιστα μόνο οι Αμερικανοί που "τρελαίνονται" για αυτόν τον αγώνα αφού αποτελεί έμπνευση και για αρκετούς Ευρωπαίους, με το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι χαρακτηριστικό.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως αυτό το θέαμα τον συγκινεί ιδιαίτερα αφού άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Twitter, με τον Πορτογάλο να απεικονίζεται πλέον με στολή αμερικανικού ποδοσφαίρου και το Νο 7 -πάντα- στη φανέλα.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο CR7 δείχνει το ενδιαφέρον του για αυτό το άθλημα καθώς πριν το Μουντιάλ του 2014 και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Πορτογαλίας στις προπονητικές εγκαταστάσεις των New York Jets, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμαθε από τον Ντέιβιντ Νέλσον πως να πετούν τη μπάλα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK