Ζήλεψε και θέλει νέο συμβόλαιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί και την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα με καλύτερους οικονομικούς όρους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί με... τρόπο να αυξήσει τις αποδοχές του. Δεν συγκινούνται στην Ρεάλ όμως...

Dortmund's Julian Weigl, bottom, plays foul against Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, during the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
cristiano ronaldo AP IMAGES

Τον Νοέμβριο του 2016 ο Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε νέα σύμβαση με την "βασίλισσα" μέχρι το 2021, με τις "καθαρές" απολαβές του να ξεπερνούν τα 25.000.000€. Δέκα μήνες αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί πως το συγκεκριμένο ποσό είναι λίγο για την αξία του.

Ειδικότερα μετά την ανανέωση του Μέσι και τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί με... χρυσό συμβόλαιο, ο 32χρονος άσος προσπαθεί με τρόπο να ξεκινήσει μία κουβέντα με την διοίκηση.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η επιθυμία του δεν φαίνεται να... συγκινεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της "βασίλισσας", που μετά τους Ασένσιο και Βαράν θέλουν να προχωρήσουν στο "δέσιμο" του Σέρχιο Ράμος στην ομάδα.

Έτσι, ο Πορτογάλος έχει περάσει σε δεύτερη (και ίσως... τρίτη μοίρα), οπότε θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του. Εξάλλου τα χρόνια περνούν και τον Φεβρουάριο ο Κριστιάνο θα κλείσει τα 33, οπότε ουδείς λόγος βιασύνης.

AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK